GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Şehit Mehmet Bozan Ortaokulu

May

Kirletmeyen Nesil Tertemiz Şehir  Şahinbey’i Seviyorum Örnek Uygulamalar Projesi

Nis

Okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Huri KABA rehberliğinde gerçekleştirilen resim sergimiz.

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Funda Tuba Aktosun, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Erasmus Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında Prag'da gerçekleştirilen işbaşı gözlem faaliyetini başarıyla tamamlayarak okulumuzu ve  şehrimizi  temsil etmiştir.

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmeni Seda Aydın Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında , 6E ve 6F sınıfı öğrencileriyle ihtiyaç sahiplerine giyim yardımında bulundular.

Nis

Okulumuz Sosyal Bilgiler öğretmenleri Enes Mirhan Karasevda ve Murat Baykara Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında , 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü ile ilgili okulumuz öğrencileriyle etkinlik düzelediler.

Ock

ATIK MALZEMELERLE GERİ DÖNÜŞÜM VE MÜREKKEP ÇALIŞMALARI HEYECANLA YAPILDI.

Ock

OKULUMUZDA ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.

Ock

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DÖNEM SONU 6.SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

KAZANANLAR;6/A VE 6/C SINIFLARI BERABERE KALDI.

Ock

2023/2024 EĞİTİM ÖRETİM YILI DÖNEM SONU SOSYAL ETKİNLİKLER(MANGALA TURNUVASI,SATRANÇ TURNUVASI,FUTBOL TURNUVASI,HIZLI OKUMA YARIŞMALARI)HEYECANLA YAPILDI.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI.

8.SINIF İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK ORTAK SINAVI